Less be a kulisszák mögé: így készülnek a Bad Witch Fashion termékei

Ma éjfélig pedig kezdezményesen tudod megvásárolni a Harry Styles-os termékeket!

Gondolkoztál már azon, hogy hogyan készülnek egy márkának a termékei, és hogy milyen folyamatok zajlanak le egy adott minta megálmodásától odáig, hogy rákerülnek a pólódra, a pulcsidra, vagy akár a telefontokodra? A Bad Witch Fashionnek köszönhetően most megtudhatod! A márka alapítója, Anna egy IGTV videóban, a Harry Styles termékeiket bemutatva vezet be minket a kulisszák mögé, így többet között megtudhatjuk, hogy milyen programmal készülnek a minták, mennyi időt vesz igénybe egy minta elkészítése, vagy éppen hogy hogyan, milyen technikával kerülnek a minták egy adott termékre.

A videó apropója, hogy ma lett volna a budapesti Harry Styles koncert, amire sajnos még várunk kell, viszont, hogy kicsit feldobjuk a fanoknak ezt a napot, Harry Styles-napot tartunk a MUSICDAILY-nél! Ehhez csatlakozott a Bad Witch Fashion azzal, hogy a mai napon, február 22-én éjfélig 10% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni a Harry Styles-os termékeiket a HARRYNAP22 kóddal.

Mi pedig egész napos, Harry-s kvízekkel, cikkekkel, érdekességekkel, és több nyereményjátékkal is várunk titeket itt, és az Instagram oldalunkon!