©

Odaszól a fake embereknek Lauv és Conan Gray

Elegük van a sok műanyagból.

Lauv és Conan Gray két olyan feltörekvő előadó, akiket soha az életben nem tudtunk volna egy dalban elképzelni, most, hogy ez megtörtént, viszont még többet és többet szeretnénk kapni a duóból.

Lauvról már tudhatjuk, hogy nem szereti a mázzal bekent dolgokat, főleg, hogy ennek már hangot is adott több dalában is: Troye Sivannal közös dalában például a szerelmes dalokból volt elege, majd Anne-Marie-val közös dalában pedig nyersen megfogalmazta, hogy milyen szar érzés egyedül lenni. Közösségi média felületein pedig a mentális egészségről is sokat beszél, illetve megosztja saját történeteit és tapasztalatait is ezzel kapcsolatban. Egy anti-hős, aki igazából a világ legnagyobb hőse.

Elmondása szerint Conan Gray-nek sikerült a komfortzónájából kilöknie ezzel a dallal, hiszen még sosem szólt be egyetlen rétegnek sem egyikőjük sem, viszont mégis valahogy elmondhatjuk, nem sértő csak kissé pimasz. A kisfilm a dallal egy időben érkezett meg, melyben a két feltörekvő dalos-pacsirta önfeledten szórakozik és teljes mértékben önmagát adja, miközben a díszletek és az effektek az igazi, magas-költségvetésű videók küllemét idézi.