4 vadiúj dallal bombáz minket Ariana Grande

Megérkezett a Positions bővített kiadása! 

Még tavaly október 30-án, a fanok legnagyobb meglepetésére kicsit több, mint két héttel a bejelentést követően érkezett meg Ariana Grande hatodik stúdióalbuma, a Positions, most pedig a bővített változatot is piacra dobta a pophercegnő. A Positions (Deluxe)-on 5 újdonság kapott helyet: 4 vadiúj dal, melyek közül az egyik egy átvezető, és a Doja Cattel és Megan Thee Stallionnal közös 34+35 remix, melyhez pont egy hete kaptuk meg a videót. Az új dalok közül egyébként mindegyik alig több, mint 2 perces, így csupán 10 perccel hosszabbodott a korong általuk. 

Az énekesnő az utóbbi években igazi sikersorozatot tudhat maga mögött: három év alatt 3 listavezető albumot adott ki, majdnem egy éven keresztül járta a világot a nagy sikerű Sweetener turnéjával, melyből egy Netflix koncertfilm is készült, nemrég pedig a huszadik Guinness-rekordját is felállította, ugyanis övé lett a legtöbb, szám szerint 5 kislemez, ami a Billboard Hot 100 élén debütált.

Vajon a 34+35 remix lehet a következő dala, ami egészen az első helyig menetel? Simán megvan rá az esély, ugyanis jelenleg a szintén előkelő második helyet foglalja el.