© Warner Music

Minden, amit eddig tudunk Bebe Rexha második albumáról

Elég sokat elárult az énekesnő Twitteren!

A 2018-as debütáló albuma, az Expectations után már javában dolgozik Bebe Rexha a folytatáson, mely a tervek szerint idén kerül a boltok polcaira. A korong első előfutára, a Doja Cattel közös Baby I’m Jealous tavaly októberben jelent meg, azóta viszont nem hallottunk új anyagot az énekesnőtől – ezidáig. Bebe Twitter oldalán osztott meg két videót, melyen a menedzserének mutatja meg két új szerzeményét.

Íme a két dalrészlet:

Ezeken kívül pár infót is megosztott a közelgő lemezről, így megtudhattuk, hogy…

…a Rain On Me producerével dolgozott

Az új anyaghoz összeállt BloodPoppal, akinek többek között Lady Gaga és Ariana Grande közösét, a Rain On Me-t is köszönhetjük, Bebe elmondása szerint annál azonban sokkalta sötétebb dance vibe-bal rukkoltak elő. A producer ezen kívül olyan előadókkal dolgozott, mint Justin Bieber, Rina Sawayama, Hailee Steinfeld, Britney Spears, vagy a Fifth Harmony.

…a ’90-es évek zenéje inspirálta az egyik dalt
…jövő héten készítik az albumhoz a fotósorozatot

Azt azonban már nem árulta el, hogy mi lesz a koncepciója.

…az album domináns színe a fekete lesz

Már az Expectations-nek is fekete-fehér volt a borítója, és Bebe leírása alapján simán lehet, hogy a második albumnak is ilyen lesz. Azt is hozzátette, hogy több dallal az I’m a Mess világába kalauzol majd el minket: egy ahhoz hasonló dance trackkel, és egy balladával is megörvendezteti a fanokat.

…az egyik kedvenc dalszövege a lemezről:

Sőt, még egy hosszabb dalszöveg részletet is megosztott:

…Justin Tranter az executive producere

Justin Tranterrel dolgozott a korong nagy részén, sőt, az executive produceréül is ő szolgált. Justin olyan előadókkal dolgozott már, mint Hailee Steinfeld, Britney Spears, Selena Gomez, vagy a 5 Seconds of Summer.

Egyelőre nincs az albumnak megjelenési dátuma, de a leírtak alapján abban biztosak lehetünk, hogy nagyot fog szólni!