Meglepetés: nézd otthonról a Little Mix koncertfilmjét!

Valentin napi ajándéknak szánják a lányok!

Mint tudjuk, a Little Mix lányok eredetileg világszerte mozikban mutatták volna be első filmjüket, mely egy turnéfilm lett volna, ahol bemutatják milyen is volt az LM5-ot népszerűsítő koncertsorozat.

Sajnos ezt a legtöbb országba keresztbehúzta a világjárvány, itthon sem lehetnek nyitva a mozik. Hiába tolták el folyamatosan a megjelenést, hiába sikerült pár országban bemutatni, a lányok úgy döntöttek nem várnak tovább!

Mától fogva világszerte elérhető az anyag, mégpedig iTunes-on/Apple TV-n keresztül, egészen 4K minőségben is. Szerencsére kishazánk sem marad ki a jóból, körülbelül egy mozijegy áráért, azaz 1990 forintért élvezhetjük a bő másfélórás showt a kanapénkról.

Ezt a filmet az utolsó londoni fellépésük során forgatták az ikonikus 02 Arena-ban. Pályafutások teljes egészét lefedő zenei felhozatalt tudhat magának e produkció, bele értve olyan toplistás számokat, mint a Shout Out to My Ex, Woman Like Me, Wings és Touch melyeket több mint 15,000 fős nézősereglet előtt adtak elő.

A film továbbá olyan meglepetés fellépőkkel is szolgál a londoni fellépésről, mint a legenda Stormzy a Power zeneszámnál, vagy a zenekar régi partnere Kamille a More Than Words-nél.

Készülj fel a koncertre, mely eddig még soha nem látott módokon ünnepli meg a nők felemelkedését!

Apple TV+ // iTunes