Óriásit szól Dua Lipa „Future Nostalgia” albumának bővített kiadása

Tagadhatatlan, hogy 2020 Dua Lipa éve volt, hiszen megjelent az énekesnő második nagylemeze Future Nostalgia címmel, ami óriási sikernek örvendett.

Most megérkezett az album bővített kiadása számos új dallal: ilyen lett a Moonlight Edition.

Kevés olyan album van, melyen szinte minden dal slágergyanús, Dua Lipa azonban ezt érte el második korongjával. Az album kislemezei között vannak a Don’t Start Now, Break My Heart, illetve a Levitating, melyek mai napig remekül szerepelnek a slágerlistákon. Nem olyan rég megjelent az énekesnő legújabb kollaborációja, a Fever, melyen a francia Angéle-vel kollaborált. A dal főleg Európában ért el nagy sikereket, melynek videóklipje új szintre emelte annak mondanivalóját.

A mai nap a korong új verziójával együtt egy új kisfilmet is kaphattunk Dua legújabb kislemezéhez, a We’re Goodhoz, melyben az énekesnő továbbviszi a Fever különleges hangzásvilágát. Bár a videó először rendkívül megnyugtatónak tűnik, időközben rájöhetünk, hogy a Titanic-on játszódik a történet. Mint tudjuk, az álomhajó nem érte el az úti célt. A videót itt tudjátok megnézni:

A We’re Good mellett még három soha nem hallott dalt kaptunk, ezek pedig az If It Ain’t Me (melyen eredetileg Normani is helyet kapott volna), a That Kind Of Woman és a Not My Problem (feat. JID) c. dalok.

Nektek hogy tetszenek az új dalok? A lemez fizikálisan március 26-ától lesz elérhető.