A Riverdale-ben térhet vissza Sabrina a Sabrina hátborzongató kalandjaiból?!

Kiernan Shipka abszolút benne lenne a dologban!

A fanok már valószínűleg tisztában vannak vele, hogy az utóbbi évek egyik legnépszerűbb sorozata, a Riverdale, és a Netflix saját gyártású szériája, a Sabrina hátborzongató kalandjai egy univerzumban játsznódnak, mi több, csupán egy folyó választja el egymástól a két kisvárost, Riverdale-t és Greendale-t. Ez nem véletlen, hiszen mindkettő szülőatyja Roberto Aguirre-Sacasa és mindkettő az Archie Comics képregényeken alapszik, így több részben is láthattunk már crossovereket. A Sabrina végetértével most a sorozat sztárja, Kiernan Shipka egy interjúban elárulta, hogy szívesen látná a karakterét a Riverdale-ben. 

Sabrina még soha nem járt Riverdale-ben, de ha lesz rá lehetőség, én nagyon szeretném, ha ellátogatna oda egy kicsit körülnézni. Rengeteg lehetőség van, hogy hogyan is lehetne kivitelezni, én pedig teljesen nyitott vagyok rá, hogy újból őt alakítsam

– mesélte Tommy Didarionak.

A bökkenő csak annyi (spoiler alert azoknak, akik nem látták az utolsó évad utolsó részét), hogy Sabrina meghal a sorozat végén. De akkor mégis hogyan láthatnánk viszont a Riverdale-ben? Nos, a színésznő szerint még a halál sem állhat a fiatal és leleményes boszorkány újtába!

Úgy érzem, Sabrina tutira vissza tudna térni az élők közé, ha szeretne, mivel rettentően okos. Szerintem egy ideig élvezné a túlvilágot, de aztán megunná, mert hiányoznának neki a barátai. Én abszolút látok benne rációt.

Bár még a készítők között nem merült fel, hogy visszahozzák Sabrinát a Riverdale-ben, de talán most, hogy Kiernan nyitott lenne rá, megfontolják az ötletet. Mindeközben vészesen közeleg a Riverdale legújabb része, mely az ominózus, 5 éves időugrással fog kezdődni, az Entertainment Weekly jóvoltálból pedig, amíg várunk rá, azt is megnézhetjük, hogyan fognak kinézni a kedvenc karaktereink ennyi idő elteltével. A képekért katt ide!