Előbb érkezik a Little Mix első dala trióként, mint gondolnánk!

A banda a következő hetekben forgatja a videót.

Izgalmas hírek érkeztek a Little Mix háza tájáról, Perrie ugyanis a napokban adott interjújában elárulta, hogy előbb érkezik az új daluk, mint gondoltuk volna! Az énekesnő rajongók kérdéseire is válaszolt a beszélgetés során, és természetesen azt is megkérdezték tőle, vajon érkezik-e az újdonsült trió új kislemeze. 

Igen, érkezik! Mindig túl sokat árulok el, és emiatt bajba kerülök, de a következő hetekben forgatjuk a klipet az új dalunkhoz, és nagyon izgatottak vagyunk miatta

– mesélte.

A szerzemény meghatározó lesz a csapat történetében, hiszen ez lesz az első kislemezük Jesy kiválása óta. Termékeny időszak ez számukra: az utolsó albumuk, melyen még mind a négyen énekeltek, a Confetti csak 3 hónapja jelent meg, nem sokra rá pedig egy közreműködést is kiadtak Nathan Dawe-vel No Time For Tears címmel. És hogy pontosan mikorra várható az új track?

A pontos megjelenési dátumot még nem tudom, de tényleg hamarosan.

Perrie egyébként azt is elárulta, hogy az eddigi kedvenc turnéi a Glory Days Tour és az LM5 Tour voltak, és már alig várja, hogy újra színpadra állhassanak.