© Atlantic Records

Nejlonba csomagolva polgárpukkaszt Cardi B

Ezúttal sem férhet kétség ahhoz, hogy Cardi B már év elején elviszi a show-t. A Grammy-díjas rapperben ezúttal sem kell csalódnunk. A tavalyi év nagy dobása, a WAP után megérkezett az Up, ami egészen biztosan nem fog hidegen hagyni. 

Az amerikai üstökös ezúttal sem tért jó útra, klasszikus Cardi B stílusban üzen, a klip pedig magáért beszél. Hajmeresztő ruhák, jelenetek és az elmaradhatatlan profi koreográfia, MUST SEE! A videó alig két órája elérhető és már félmillióan látták, de ez a szám az ébredőkkel csak rohamosan emelkedik, helyi idő szerint pontban éjfélkor mutatták be a tracket.

A tavaly bemutatott WAP óriási sikereket ért el, a Billboard 100-as listájáról alig lehetett letaszítani, ezt négy hétig vezette, a Rolling Stone magazin pedig egyenesen az év dalának választotta. 

Cardi B napjaink egyik legnagyobb női rappere: 2016-ban jelentette meg Gangsta Bitch Music Vol. 1 című mixtape-jét, de az igazi áttörést Bodak Yellow című kiadványa hozta meg neki. Innen nem volt megállás, az extravagáns előadó csillaga sebesebben ívelt felfelé, mint valaha.

2018-ban megjelent Invasion of Privacy című stúdióalbumával pedig feltette az i-re azt a bizonyos pontot – a korong hatalmas sikert aratott a rajongói és a szakmai körökben egyaránt, 2019-ben pedig a legjobb rap albumért járó Grammy-díjat is hazavitte. A korong olyan trackeket sorakoztatott fel, mint a Spotify-on már 1 milliárd streamet generáló I Like It, vagy a szintén közönségkedvenc Bartier Cardi.