Feldolgozás lemezzel jelentkezett a CNCO!

Íme a Déjà Vu!

Immáron a harmadik nagylemezüket dobja piacra a latin-amerikai CNCO fiúbanda, mely találó módon a Déjà Vu címet kapta, hiszen az a különlegessége, hogy feldolgozásokat tartalmaz. A munkálatok elején mind az öt srác bedobta a közösbe a kedvenc latin klasszikusait, így több, mint 25 dal közül tudtak válogatni, ám végül csak 13 került fel a korongra, köztük a Tan Enamorados, a Dejaría Todo és a Mis Ojos Lloran Por Ti.

Elmondásuk szerint a karantén elején élvezték, hogy egy kicsit hátradőlhetnek, hiszen az elmúlt évek során megállás nelkül dolgoztak és turnéztak, azonban a végére már hiányzott nekik a zenélés.

Otthon voltunk a családjainkkal, és volt lehetőségünk reflektálni mindarra, amit eddig elértünk. Visszatekintettünk azokra a zenékre, melyek inspiráltak minket a karrierünk során, és úgy gondoltuk, jó móka lenne feldolgozni ezeket igazi CNCO stílusban

– mesélte a banda a Billboardnak.

A korong munkálatai során több üzenetet is kaptak a dalok eredeti előadóitól, így Ricky Martintól és Cristian Castrotól is, és nagyon jól esett nekik, hogy a gyerekkori kedvenceiknek bejön a zenéjük és a stílusuk. 

Zabdiel azt is elárulta a Billboardnak, hogy a legnehezebb dal, amit dolgoztak, az a La Quiero A Morir volt:

Háromszor kellett felvennünk! Főként a dallama miatt volt kihívás, mert ez egy salsa dal, mi pedig urban stílusban dolgoztuk újra, és tökéletesre szerettük volna. 

Elmondásuk szerint azonban pont olyanra sikerült a lemez, mint amilyenre szerették volna, és remélik, a fanoknak is bejön majd ez a fajta nosztalgia.