Forrás: RTL Klub

Ő nyerte a ValóVilág10 hatodik párbaját!

Dübörög a ValóVilág Powered By Big Brother tizedik évada, ma este már a hatodik párbajt tartotta meg az RTL Csoport. Az évadban először kiválasztott Vivien párbajra hívta Fru-t, akit nem ért meglepetésként a kék kendő.

Minden tekintetben más az idei ValóVilág. A lakók ugyanis önszántukból vonultak több hónapig tartó karanténba, azok után, hogy már idekint is a bezártság okozta mentális problémákkal küzdhettek, mint sokan most a világban. Odabent azonban nem várt nehézségek várták őket. Nincs telefon, nincs tévé és nincs kommunikáció a barátokkal, illetve szeretteikkel. Olyan emberekkel vannak összezárva, akikkel valószínűleg a valóságban sosem találkoznának. Ez megannyi érdekes összetűzést vethet fel, mind pszichológiai és társadalmi szempontból is. De hiszen erről szól a ValóVilág és a folyamatosan visszatérő nézők pont ezt szeretik benne.

Ma este megtartották az RTL2 csatornáján az évad hatodik párbaját. VV Vivi kihívta VV Fru-t, akinek párja, Renátó két héttel ezelőtt esett ki minden idők legkisebb százalékával. Ezek alapján számítani lehetett az eredményre, ami a következő módon alakult. A nézők döntése alapján Vivi volt az, aki védettséggel visszatért a villába 64,87 százalékkal. Ezzel fordulóponthoz érkeztünk, ugyanis a „baráti társaság”, ami kialakult odabent, ezentúl egymás ellen küzd majd a 36 millió forintos fődíjért.

Téged meglepett az eredmény?

VV Vivi és VV Fru, az este főszereplői.