Ashley Tisdale: traumatikus élmény volt, amikor paparazzik törtek be hozzám egy képért

Valamint arról is mesélt, mekkora teherrel küzdött meg az után, hogy megcsináltatta az orrát.

A People magazinnak mesélt Ashley Tisdale a sérelmekről, melyek azután érték, hogy ismert lett és orrműtétet hajjtottak végre nála, melyet egyébként egészségügyi okok miatt kellett megejteni.

Ashley 2007-ben csináltatta meg orrát, hiszen nem kapott rendesen levegőt: orvosai szerint 80 fokban volt elfordulva az egyik csontja, mely ideális esetben 0 fokon áll. A média ekkoriban úgy hozta le a hírt, hogy kizárólag esztétikai okok miatt történt meg a beavatkozás.

Minél idősebb lettem, annál rosszabb lett. Elmentem kivizsgáltatni, mi is lehet a probléma, az orvos pedig azt mondta, 80 fokkal el van fordulva az orrsövényem

– emlékszik vissza Tisdale.

Így talán mindenki számára érthető, hogy valóban nem szépészeti beavatkozásról van szó. Már akkoriban is elmondta, hogy nehezen kapott levegőt az elváltozás miatt, ezt most is kihangsúlyozta.

Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy EKKORA port for kavarni egy olyan beavatkozás, ami életbevágó. Nem azért csináltam, mert nem tetszett az orrom, egy hirtelen döntés volt, orvosi javaslatra.

Majd ekkor mesélt azokról a traumatikus élményekről, melyeket át kellett élnie csupán azért, mert megváltozott orrának a formája. Miután nyíltan beszélt a beavatkozásról, elárasztották a nem éppen kedves kommentek és megjegyzések.

A plasztikai műtétek akkoriban egyáltalán nem voltak elfogadottak a társadalom által. Amikor elvégezték rajtam a műtétet, az emberek elítéltek érte, én pedig borzasztóan éreztem magam a sok negatív beszólástól…

Arról is mesélt, hogy mennyire nagy nyomot hagyott benne ez az egész, azt pedig pláne traumaként élte meg, amikor betörtek hozzá, csak azért, hogy először hozzanak le képet új orráról.

Nagyon sötét időszakom volt, amikor betört hozzám egy paparazzi, csak azért, hogy lefotózzon a műtét után… de ezeket megpróbálom elengedni.