A szürke ötven árnyalata sztárjával érkezik az HBO új sorozata

6 részes, thrillerhez igazolták Jamie Dornant.

Jamie Dornan neve nem ismeretlen az átlagos filmfogyasztók számára, hiszen éveken át tartotta a nézőközönséget izgalomban, mint Mr.Grey, A szürke ötven árnyalata filmek főszereplőjeként.

Most pedig újra sorozatban láthatjuk majd, mégpedig az HBO Max sajátgyártású, The Tourist c. thrillerjében. Dornan mellett főbb szerepeket fog játszani Danielle Macdonald (Dumplin’ – Így kerek az élet, Hihetetlen), Shalom Brune-Franklin (Cursed: Átkozott, A becsület védelmében) and Hugo Weaving (A gyűrűk ura, Mátrix, Transformers).

A produkció forgatása még idén elkezdődik Ausztráliában, ez pedig azt jelenti, hogy a kezdeti munkálatok már javában zajlanak, Dornan pedig nagyon pozitívan nyilatkozik a forgatókönyvről.

A The Tourist-é az egyik legizgalmasabb forgatókönyv, amit valaha olvastam. Alig várom, hogy elinduljunk Ausztráliába ezzel a sok tehetséges emberrel közösen.

– nyilatkozta Jamie a sorozattal kapcsolatban.

A sajtóanyagból az is kiderült, hogy sok gondolkodást igényel majd a széria, ugyanis a nézőknek csak kisebb információkat csepegtetnek majd, így magunkra vagyunk utalva ezeknek összeillesztésére.

Dornan pedig egy brit férfit személyesít majd meg, aki az ausztrál vadvilág kellős közepén találja magát és egy ismeretlen kocsi üldözi őt. Ezzel pedig egy végtelen macska-egér harc kezdődik meg, majd kórházban ébred – senki se tudja, hogy élte túl az előtte lévő napokat, majd amikor felébred, fogalma sincs arról, ki is ő valójában. És, hogy mi történt? Úgy tűnik meg kell várnunk a bemutatót a válaszokért.