Tolódik Camila Cabello és Tom Holland filmje is

Több nagy film megjelenése csúszik el.

A koronavírus járvány sajnos minden szórakoztatóipari egységet tönkretett, így a nagy filmkészítők is kénytelenek folyamatosan alkalmazkodni a különböző szigorításokhoz és új szabályokhoz. Ez a filmek esetében több forgatókönyvet is előterjeszthet, legrosszabb esetben a 2020-as filmek csak 2021 vagy 2022-ben kerülnek bemutatásra, vagy épp ott vetítik, ahol nyitva vannak a mozik és korán felkerülnek különböző streaming platformokra, mint az HBO GO vagy a Netflix – ilyen volt például az Ígéretes fiatal nő is, mely a tavalyi év egyik legnagyobb dobása lett volna.

Úgy tűnik, ahogy a vírus sem csillapodik, a filmesek/sorozatgyártók is új módszerekhez kell alkalmazkodjanak. Most a Sony jelentette be, hogy több filmjének a bemutatóját is eltoltja, köztük Camila Cabello, Tom Holland vagy Jared Leto filmjét is.

© nbcnews.com

Kezdjük azokkal, amelyek talán a legjobban fájnak: Camila Cabello Cinderella c. filmje a február 5-ei bemutató helyett nem sokat csúszva július 16-án érkezhet, míg talán Tom Holland filmje, az Uncharted az egésznek a legnagyobb vesztese, hiszen a júliusra tervezett bemutató helyett mi csak jövőre, 2022. február 11-én láthatjuk majd.

© theverge.com

A Szellemirtók: Az örökség június 11. helyett november 11-én érkezik majd, a Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő június 11-én kerül mozikba, a Jared Leto nevével fémjelzett Morbius hasonlóan Holland filmjéhez, csak 2022-ben kerül a vásznakra, pontosabban 2022. január 22-én.

Emlékszünk még arra, amikor idén februárban Billie Eilish a James Bond filmjének betétdalával levett minket a lábunkról a Brit Awards díjátadón? Nos, a Nincs idő meghalni c. 007-es film többedik eltolás után a mostani tervek szerint október 8-án kerülhet mozikba.