Ígéretes fiatal nő: karácsonykor érkezhet az év filmje

A bosszúdráma eredetileg áprilisban jelent volna meg…

2020 egyik legnagyobb várományosa volt mind a film maga, a Promising Young Woman (Ígéretes fiatal nő), mind a hozzá készült filmzene. A kritikusok és szakemberek, akinek volt szerencséje a premier előtti vetítésre beülni jóval a bemutató előtt kiemelkedő, sokszor már hihetetlennek hangzó kritikákat és értékeléseket fogalmaztak meg. Az eredeti bemutatót áprilisra tervezték, de erre természetesen nem került sor.

forrás: socialnews.xyz

Pedig minden készen állt a kasszasikerre. Az első előzetes táján a promóciót is elindították: megérkezett az első betétdal is, CynDrinks” c. szerzeménye, mely akár az új “Sweet But Psycho” is lehetett volna.

A főszerepben Carey Mulligan lesz látható, aki eddig főként kisebb szerepekben volt látható, viszont 2010-es “An Education” c. filmben való alakításáért Oscarra is jelölték. 

A misztikus film cselekményéből sok nem derül ki a hivatalos leírásból sem, annyi biztos, hogy nem fogunk unatkozni a 113 perces nettó játékidőben!

A Megszállottak viadala (Killing Eve) című sikersorozat sajátos látásmódú rendezője, Emerald Fennell ínycsiklandóan új oldaláról mutatja meg a bosszút új filmjében. 

Mindenki úgy vélte, hogy Cassie (Carey Mulligan) ígéretes fiatal nő… mígnem egy rejtélyes esemény hirtelen kisiklatta a sorsát. Azonban Cassie életében semmi sem az, aminek látszik: gonoszul okos, fájdalmasan rafinált, és éjszakánként titkos kettős életet él. Ám most egy váratlan találkozás esélyt adhat Cassie-nek arra, hogy jóvá tegye a múlt tévedéseit ebben az izgalmas és veszettül szórakoztató történetben.

– írja a port.hu

Az új előzetes még betegebb, mint elődje: alig várjuk a december 25-öt, ugyanis ekkor kerül a tervek szerint bemutatásra a mestermű. A betétdalokat tartalmazó, hivatalos korong pedig december 4-én érkezik a boltok polcaira, melyen helyet kap a fentebb említett mestermű, a “Drinks”, de egy hátborzongatóan jó és az előzetesben is használt Britney Spears “Toxic” feldolgozás, valamint Paris Hilton, Charli XCX és Fletcher is hallható lesz.

második előzetes, eredeti nyelven
első, magyar előzetes