© Twitter: @MaggieLindemann

Soha nem akartam egy csinos lány lenni az Instáról

Mindig is paranoiás személynek tartotta magát.

Az MTV-nek mesélt arról Maggie Lindemann, hogy kislány korában sosem mert egyedül elaludni, mert mindig is félt, most pedig PARANOIA! c. kiadványán ezt a sötét oldalát mutatja meg.

Az énekesnő óriási stílusváltáson ment keresztül és pont azzá a pop-punk-rock előadóvá vált, akiről senki sem gondolta volna, hogy szükségünk lenne – de titkon nagyon is. A Pretty Girlből igazi sötét díva lett és teljesen más stílusban mutatja meg magát, mely törékeny, de mégis kemény.

Nem véletlenül emlegettük a Pretty Girlt, hiszen az által ismerhette meg a közönség. Elárulta az új projektjével kapcsolatban, hogy utálta régi zenéjét, pontosabban a körítést, hiszen dalszövegeit mindig is Ő írta.

Utáltam az a rágógumi-pop lány lenni. Sosem éreztem volna, hogy tényleg én vagyok. A dalszöveg teljes mértékben én voltam, de az egész vibe és a körítés nagyon nem, nagyon nem szerettem.

A legnagyobb befolyással stílusára Avril Lavigne vagy a Sleeping With Sirens volt, akikről sokat áradozik interjúk során. Ez pedig hallatszik az egész anyagon is. A Knife Under My Pillow például saját tapasztalatának szüleménye, amikor is egyedül volt régi házukban, mindig késsel a párnája alatt aludt, annyira félt.

Már azt is tudjuk, hogy a PARANOIA! után érkezik hamarosan a lemez is, mivel nem akar sok szünetet hagyni a két megjelenés között – totálisan inspiráltnak érzi magát és azt is, hogy megtalálta a stílusát.