Így fest Ellie Goulding férfiként

Ilyen, amikor Ellie egyszerre a fellépő és a kidobó ember is.

Úgy tűnik kinyitott a New Love Club, melyben a Silk City (Diplo és Mark Ronson), valamint Ellie Goulding szórakoztat minket. Előzőleg a formáció olyan előadókkal állt össze egy-egy dal erejéig, mint Dua Lipa – akivel amúgy Grammyt is sikerült bezsebelniük.

A New Love egy igazi dance-house himnusz, melyhez a videó a ’80-as évek diszkóit idézi, telis tele LGBTQ emberekkel, ezzel is jelezve, a szerelemnek nincs határa. A legviccesebb az egészben, hogy Ellie egyszerre két szerepet is eljátszik, az énekesnőt magát és a biztonsági őrt is, akik végig egymás felé kacsintgatnak.

Goulding amúgy a 2021-es Strand Fesztivál egyik legnagyobb dobása lehet, ha megtartják majd a fesztivált – a tulajdonosok a legnagyobb reményt ehhez a fesztiválhoz fűzik, hazánkba már harmadik alkalommal koncertezne, míg negyedik alkalommal járna, hiszen negyedik albumának, a Brightest Blue-nak első kislemezéhez, a Close To Me-hez a kisfilmet Budapesten forgatták.

A Silk City formációnak pedig a tervek szerint ez lesz az első kislemezük hamarosan érkező, hírességekkel teletömött debütáló lemezéről.