Victoria Beckhammel kiegészülve térne vissza a Spice Girls!?

Mel C szerint egyre nagyobb rá az esély!

Idén 25 éve, hogy bemutatkozott a nagyvilágnak a Spice Girls a debütáló, “Wannabe” dalukkal, és most úgy néz ki, tejes egészében térhetnek vissza! Minden idők egyik legikonikusabb lánybandája két éve állt újra össze egy turné erejéig, mely sajnos csak az Egyesült Királyságot és Írországot érintette, ebben pedig Victoria Beckham, azaz Posh Spice egyéb elfoglaltságaira hivatkozva nem vett részt. Melanie C azokban elárulta, hogy ennek ellenére is bőven kivette a részét a show megtervezéséből, és egyre nagyobb esély van rá, hogy ismét mind az ötüket egy színpadon lássuk!

Sporty Spice a napokban adott interjút Zane Lowe-nak, ahol többek között arról is mesélt, miért gondolja, hogy a következő körben Victoria is benne lenne. Elmondása szerint nagyon hiányzott mellőlük egykori bandatársuk, és neki is nehéz volt, hogy végül úgy döntött, nem kel útra velük.

Az első koncert után elárasztották a netet a képek rólunk, és ezt nem viselte túl jól. Reméljük, elég nehéz volt neki ahhoz, hogy legközelebb ő is visszatérjen! Tényleg nem volt könnyű neki, abszolút együtt tudok érezni vele. 

Melanie arra is kitért, hogy már eljutottak arra a szintre, ahol teljes mértékben tiszteletben tartják egymást és a döntéseiket. Nem szeretnének semmit ráerőltetni a másikra, de úgy érzi, Victoria már simán benne lenne egy újabb reunionban.

Talán egy kicsit győzködni kell még, de úgy érzem, egyre jobban megbarátkozik a gondolattal. Szóval még dolgozunk rajta. De ez maradjon kettőnk között

– viccelődött az énekesnő.
2019-ben 13 teltházas koncertet adtak – sajnos Victoria nélkül.

Nem csak Victoria visszatéséről, de Geri 1998-as kiválásáról is szó esett. Mel elárulta, hogy bár megértőek voltak, hiszen mindannyian megküzdöttek a hírnévvel, elég rosszul viselték a dolgot akkoriban.

Vegyes érzelmeink voltak ezzel kapcsolatban. Egyrészt nagyon felzaklatott és sokkolt minket, másrészt azonban megértettük, miért döntött így. Hatalmas nyomás alatt álltunk, ami szimplán túl sok lett neki. Bármennyire is nehéz volt, tiszteletben kellett tartanunk az érzéseit.

Az énekesnő még tavaly novemberben mesélte, hogy mind az öten ötletelnek a WhatsApp csoportukban, mivel készüljenek a 25 éves évfordulójukra, így könnyen megeshet, hogy valami jó kis meglepetést tervez a teljes banda idénre.

Melanine C egyébként zeneileg a legaktívabb a Spice Girls tagok közül: tavaly már a hetedik szólólemezét dobta piacra “Melanie C” címmel, idén pedig, ha minden jól megy, turnéra is indul, mely többek között Berlint, Milánót, Párizst, és Lisszabont is érinti majd.