Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!

Niall Horan segített megírni JC Stewart új dalát

JC Stewart a 2021-es év egyik nagy robbanása lehet. A fiatal előadó óriásit menetelt előre tavaly, már több mint 3 milliós havi Spotify hallgatottsággal büszkélkedhet, valamint a nemzetközi rádiók is egyre többet játsszák dalait. 

Még egy ütős virális videót is készített, amiben a Jóbarátok ikonikus főcímdalát dolgozta át karantén kompatibilisre – a kisfilm hamar ismert lett világszerte, és még Jennifer Aniston is megosztotta Instagram oldalán.  

JC új trackje, a „Break My Heart” üde színfolt a januári megjelenések között: a lüktető, popos dallamvilág és az énekes különleges hangszíne zseniális párost alkotnak. A számhoz érzelmekben gazdag, energikus klip is forgott.

És ha ez nem lenne elég, a feltörekvő énekes azt is elárulta, hogy a dalt a One Direction tagjával, Niall Horannal közösen szerezte Zoomon keresztül.

NÉZD MEG JC TIKTOKJÁT, HOGYAN KÉSZÜLT A DALA NIALL HORANNEL

Egyébként JC elárulta, hogy nagyon gyorsan haladtak a dallal, összeültek Zoomon és csak jöttek az ötletek egymás után… majd össze is állt a szöveg. Az énekes debütáló középlemeze tavaly jelent meg, ezzel a megjelenéssel pedig úgy tűnik, hamarosan egy album is ki fog formálódni ezekből a kiadványokból.