Megtisztelve érzi magát Hailee Steinfeld, hogy Marvel karakter lehet

Már nagyon várja, hogy láthassuk a végeredményt!

A 24 éves énekes-színésznő a People-lel beszélt arról, mennyire örül a szerepnek és a tapasztalatairól, hogy milyen egy szuperhőst alakítani.

Kicsit sunyi Hailee Steinfeld, hiszen már hónapok óta készülnek az új Disney+ sorozattal, a „Hawkeye„-al, melynek természetesen főszereplője lesz majd. Azt is elárulta, hogy nagyon nehéz volt titokban tartani, de örül, hogy végre megoszthatta rajongóival a hírt.

Úgy érzem öröm az ürömben volt, hogy nem voltak körülöttem nagyon emberek, hiszen így is elég nehéz volt magamban tartanom a hírt. Nagyon hálás vagyok, hogy ehhez a kis családhoz tartozhatok! A karakter nagyon izgalmas, telis-tele újdonságokkal számomra.

Ha Hailee neve nem győzne meg eléggé (bár ebben azért kételkedünk), a szereplőgárda olyan neveket tartalmaz még, mint Vera Farmiga, Florence Pugh vagy Jeremy Renner.

Amellett, hogy Kate Bishopot fogja alakítani, aki ugye a jótevő a szériában, jelenleg is fut az Apple+-on saját sorozata, a „Dickinson”, melynek második évada a napokban debütált – a harmadik pedig már úton van!

Azért nagyon reméljük zenéjét sem rakja a polcra, hiszen 2020 egyik legvárósabb EP-je volt a „Half Written Story”, sőt még mindig várjuk a második részét!