Tervben van a következő Jonas baba

Amúgy is Nick és Priyanka a soros!

Úgy tűnik, Priyanka Chopra és Nick Jonas is készen áll a gyermekvállalásra. Chopra kifejezetten pozitívan és boldogan állt a gyerekkérdéshez, sőt még viccelődött is vele.

Kevin és Joe Jonas után most a világ szeme Nick Jonas-on van, ugyanis mindenki a nagy bababejelentést várja – de erre valószínűleg még várnunk kell egy keveset. Egy mostani interjúban a 38 éves Priyanka elmondta, hogy minél több gyereket szeretne 28 éves párjától.

Azt is elmondta, hogy kapcsolatuk nagyon jól működik, annak ellenére, hogy mind a ketten extrém elfoglaltak, teljesen más kultúrából származnak, valamint a 10 éves korkülönbség fel sem tűnik nekik – és ez így van rendjén.

Egyáltalán nem volt nehéz, hiszen Nick olyan volt Indiában, mint a hal a vízben. Pont úgy, mint egy átlagos párnak, nekünk is meg kell értenünk a másik szokásait, valamint kitapasztalni, hogy mi az amit szeret és mik azok, amiket nem.

Majd beszélt arról is, hogy hiába van az Egyesült Államokban a családja már, azért néha hiányoznak a távoli rokonok és a szülőföldje.

Habár, mondhatni nagyon nehéz volt, hogy ennyire távol vagyok anyukámtól és a testvéremtől, akik ugye Indiában élnek, viszont hálás vagyok azért, hogy a férjemmel, a kutyáinkkal, a családommal tölthettem egy kis időt a koronavírus járvány miatt.

Természetesen a gyerekvállalásról is szó esett, ezt pedig nyilván a Jonas Brothers tagjával, Nick Jonas-szal tervezgeti.

Persze, hogy szeretnék gyereket, amennyit csak lehet! Najó, azért egy krikett-csapatot semmiféleképpen sem…

Ugye egy krikett-csapat 11 főből áll: azért az már tényleg tumultus lenne. Reméljük csak akkor vágnak bele a projektbe, ha tényleg készen állva érzik magukat rá!