© lanadelrey.com

Többé nem szomorú Lana Del Rey – csak szimplán vad

Most már tényleg meg fog jelenni!

Már nem is emlékszünk, mikor kezdődött Lana Del Rey és a „Chemtrails Over The Country Club” körülötti fejetlenség, de az biztos, hogy egy ideig szeptember előtte pedig tavaly tavasz volt egy ideig a megjelenési dátum. Most ez megváltozott.

Míg a tegnapi nap folyamán hosszú várakozás után megtekinthettük a dallistát és a lemez borítóját, most a címadó dallal és annak videójával sokkolja a közönséget Lana. A borító mondhatni hagy kivetnivalókat maga után. A március 19-én érkező kiadvány elején épp, hogy megtalálni az énekesnőt, a retró-vibeokat hozó képen, de még egy iPhone-t is fellelni a cím alatti szemből bal sarokban alul. De igazából a benne lévő anyag a fontos, nem?

A címadó dal pedig több, mint négy és fél perces míg a hozzá forgatott videó nettó egy perccel hosszabb, Lana pedig arról is énekel, hogy nem igazán érdekli, ki mit gondol róla, már egyáltalán nem szomorú. A mesteri videót pedig nem csak a benne található horror-csavar miatt érdemes megnézni, hanem szimplán gyönyörködni is tökéletes. Lana ugyanis talán karrierje során legjobb videójával jelentkezett.

My moons in Leo, my cancer is sun
You won’t play, you’re no fun
Well I don’t care, what they think
Drag racing my little road sports car
I’m not unhinged or unhappy
I’m just wild
I’m on the run, with you my sweet love
There’s nothing wrong
Contemplating God
Under the chemtrails
Over the country club

A dallista pedig a következő: