© Popsugar

Disznóvágásra vitte Palvin Barbi szerelmét, Dylan Sprouse-t!

Najó, ez elég viccesen hangzik.

Az biztos, hogy nem számítottunk arra, hogy ilyen hírről számolunk majd be. Palvin Barbi a nemzetisport.hu oldalnak adott interjújában mesélt erről az esetről.

A 2020-as MTV EMA házigazdája, Palvin Barbara mesélt egy kicsit Ő és párja, Dylan Sprouse étkezi szokásairól. Megtudhatjuk, hogy Dylan nagyon megszerette az ízes és mondhatni jó zsíros ételeket. Barbi azt is hozzátette, hogy temérdek alkalommal főz otthonukban, Amerikában is magyaros kajákat.

A pláne az egészben, hogy nem olyan régen esett át Sprouse első disznóvágásán is hazánkban, amiről állítólag csak pozitív gondolatai voltak és nagyon élvezte.

Dylan imádja a magyar konyhát. Zsíroskenyér, csirkepaprikás… Bármi jöhet! Sok magyaros ételt szoktam főzni neki Amerikában is. Igen, éppen nemrégen vittem el élete első disznóvágására, és mondhatom, remekül érezte magát!

– mondta Palvin a nemzetisportnak.

A modell a mai napig az egyik legkeresettebb szakmájában, míg Dylan hamarosan visszatér a televízió képernyőkre is, hosszú évek után a „The Sex Lives of Collage Girls” c. HBO MAX sorozat lesz első főszerepe.