Hoppá! Eltolták a 2021-es Grammy díjátadót

Nem lesz ünneplés és öröm január 31-én.

A 2021-es Grammy díjátadó idén biztosan nem kerül megrendezése január utolsó napján, mely az eredeti dátuma lett volna a gálának. Az új dátum március második hetében lesz esedékes, pontosítva március 14-én.

A szervezők egy teljes közleményt tettek közzé, ahol leírják, hogy a koronavírus gyors és kíméletlen terjedése miatt tartják ezt a megfelelő lépésnek.

A Los Angeles-ben borzalmas koronavírus-helyzetre, és a kórházak túlterheltségére való tekintettel arra a döntésre jutottunk, hogy a legjobb döntés volt elhalasztani a díjátadót. Semmi sem fontosabb, mint a zeneiparban dolgozók és azok, akik fáradhatatlanul dolgoznak a ceremónián egészsége.

Azt már tudjuk, hogy az idei Grammy során nem lesz közönség, valamint a jelöltek sem jelenhetnek meg majd a helyszínen. Ott kizárólag a fellépők és a bejelentők tartózkodhatnak majd valós időben kizárólag, szigorú előírásokat követve.

Így csak később derülhet ki, hogy ki melyik díjat viheti majd haza, illetve így a fellépők sora is kétséges. Róluk itt írtunk bővebben.