Grammy 2021: Harry Styles, Adele, Taylor Swift, és Dua Lipa is a fellépők között lehetnek!

Ha igazak a pletykák, emlékezetes show-ra számíthatunk!

Pár hete még nagy felháborodás övezte a jövőre megrendezésre kerülő 63. Grammy-t a jelöltek bejelentését követően, most azonban sokkal pozitívabb hírek érkeztek a díjátadó háza tájáról, méghozzá a fellépőkkel kapcsoltban. A Hits Daily Double értesülései szerint ugyanis január 31-én Harry Styles-t, Dua Lipát, illetve Taylor Swiftet is láthatjuk a Los Angeles-i Staples Center színpadán, és ez még nem minden!

Az eredeti tervek szerint már idén szeptemberben hallgathattuk volna Adele új albumát, ám erre, valószínűleg a járványhelyzet miatt, nem került sor. A pletykák szerint viszont hamarosan tényleg visszatér az énekesnő, és nem is akárhol, hanem a Grammy gálán kezdi meg az új éráját, ahol egy vadiúj dalt fog előadni. 

Számíthatunk egy Beyoncé előadásra is, bár ennek a részletei még extrém kérdésesek.

Harry először lépne fel a Grammy színpadán.

A legnagyobb sztárok mellett a feltörekvő előadóknak is szeretnének teret adni a díjátadón, így többek között a hip-hop legújabb csillagait is bezsebelték egy-egy fellépés erejéig. Hogy pontosan kikről van szó, arról egyelőre nem szólnak a hírek.

Dua Lipa 2019-ben két díjat vihetett haza.

Természetesen még sem Harry, sem Taylor nincsenek hivatalosan bejelentve, mint fellépők, de az már biztos, hogy több szobrocskáért is harcba szállnak majd. Az egykori One Direction-tagot a legjobb pop dal és a legjobb pop album, és a legjobb videó, míg az idén két meglepetés albumot is kiadó énekesnőt az év albuma, az év pop albuma, az év dala, a legjobb pop dal, a legjobb közreműködés, és a lejobb filmzene kategóriákban is jelölték. Dua sem panaszkodhat, hiszen nem kevesebb, mint 6 jelölést sikerült bezsebelnie az év albuma, a legjobb pop album, az év dala, az év felvétele, a legjobb pop dal, és a legjobb közreműködés karegóriákban. 

Remélhetőleg valóban sikerül mind az öt fellépő-jelöltet lefixálniuk a díjátadóra, ugyanis ha így lesz, egy igazán emlékezetes show-ra számíthatunk.