© Netflix

MEGLEPETÉS: ez a főszereplő térhet vissza az Elite 5. évadában

Szomorúan elbúcsúztunk tőle, de jöhet a csavar!

Még májusban számoltunk be arról, hogy 5 főszereplő nem tér vissza a hamarosan képernyőkre kerülő Netlfix sorozatba, az Elite negyedik évadába, majd júliusban arról cikkeztünk, hogy milyen új szereplőkkel fogunk megismerkedni az új etapban, sőt még arról is írtunk, hogy melyik két főszereplő, aki marad a 4. évadba, nem tér vissza az ötödikbe… de az élet megy tovább.

Most viszont egy spanyol nyelvű online újság, a Crush News számolt be arról exkluzívan, hogy az ötödik évadban is lesznek óriási fordulatok a szereplőgárdát illetően. Az alaphelyzettel már tisztában vagyunk ugye: Omar Ayuso és Itzan Escamilla nem térnek vissza az ötödik etapba, a soron következő negyedik évad lesz az utolsó számukra, szóval a helyükre biztosan kapunk majd két új karaktert is.

Most viszont kiderült, hogy Ester Expósito, azaz

A forrás azt is állítja, hogy Carla mellett Lu is visszatér, így viszont láthatjuk majd a képernyőn Danna Paolát is, de ez egyelőre csak erős spekulációnak tűnik.

Decemberbe pedig befejeződött a 4. évad forgatása is, így még idén valószínűleg végigdarálhatjuk az Elite új évadát. Természetesen ennek a sorozatnak a produkciójába is beleszólt a koronavírus járvány, remélhetőleg ősszel felkerül a Netflix kínálatára.