Kiderült! Ők érkeznek az ELITE új évadába!

A régi szereplők helyére természetesen érkezett utánpótlás!

Az Elite c. Netflix sorozat utolsó évada órási port kavart a rajongók között, ugyanis több szereplőt is kiírtak a történetből, így nem láthatjuk újra őket a negyedik évadban.

De aggodalomra semmi ok, hiszen teljesen új karaktereket kaptunk helyettük, akik készen állnak felforgatni a Las Encinas mindennapjait. Az biztos, hogy Ester Expósito (Carla), Danna Paola (Lu), Álvaro Rico (Polo), Mina El Hammani (Nadia) és Jorge López (Valerio) is kiszállt a sorozatból, szóval szükségünk van pár új igazán gonosz lélekre. Arról egyelőre nem tudni, hogy ki kit fog alakítani, így arról sincs információnk, hogy mennyire fognak belefolyni az eredeti szereplőgárda mindennapjaiba. De vegyük is sorra kik érkeznek.

A Netflix hivatalos oldala Twitteren és Instagramon egyidőben jelentette be a legújabb diákokat, melyeket Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi és Pol Granch fognak megszemélyesíteni. Mind a négyen igazán népszerűek spanyolországban, a modell Manu Riosnak például több, mint 5,2 millió követője van Instagramon. Mint ahogy említettük, karaktereik kiléte egyelőre ismeretlen.

Alább pedig a teljes gárda képeit láthatjátok!

https://www.instagram.com/p/CC3qM8cAR5F/?utm_source=ig_web_copy_link