Anna and the Barbies – Nagyon hagyom #DancigWithTheStars

A TV2 2020-ban indította az első magyar Dancing With The Stars műsorát, ahol többek között az Anna and the Barbies frontembere, Pásztor Anna is szerepelt.

Anna Köcse György mellett volt látható több héten át minden szombaton és minden adásban elképesztő koreográfiákat mutattak be. Rögtön a műsor elején látható volt, hogy a páros akár a győzelemre is esélyes.

Az énekesnő korábban táncos jövőről álmodozott, melynek útjára is lépett, de egy sérülés miatt fel kellett adnia céljait. Ezért egy igazi második esélyként élte meg Anna a lehetőséget, hogy felkérték a műsorra. György és Anna egészen a döntőig menetelt Gelencsér Timi és a külföldi sztárvendég Gabriela Spanic oldalán.

Anna már a műsorban megjegyezte, hogy egy elképesztő rumbát a kiesés miatt nem tudtak bemutatni, de hálás volt minden percért, amit a parketten tölthetett.

2020 utolsó napján végül bemutatták ezt a bizonyos rumbát, az Anna and the Barbies új dalával karöltve, melynek címe Nagyon hagyom. A kecses rumba mellett bemutatott szám nagy népszerűségnek örvend. A megjelenés óta a YouTube felkapott videói között szerepel.

Ennek a szürreálisan, valóságon túli évnek, álomszép “Happy End” -je ez a tánc! Az álmok valósággá válthatósága, a győzelem ezerféle megvalósulása… Végtelenül boldog vagyok, hogy részt vehetek ebben a kegyetlenül gyönyörű és végtelenül izgalmas JÁTÉKBAN, amiken ÉLET a neve!!! Minden játékostársamnak üzenem: 2021: KALANDRA FEL!!! Ki tart velem?!?;) Boldog Jövőt Mindenkinek!!!!

– Nyilatkozta az énekesnő a dal bemutatásakor.