Megszületett Emma Roberts első gyermeke!

A színésznő pár napja adott életet a babának. 

Bár ő maga még nem erősítette meg a hírt, a TMZ értesülései szerint Emma Roberts vasárnap életet adott első gyermekének. A kisfiú a Rhodes nevet kapta, és makk egészséges, csakúgy, mint az újdonsült anyuka. A színésznő és párja, a szintén színész Garrett Hedlund 2019 közepe óta vannak együtt, a babahírt pedig idén augusztusban jelentették be. A baba nem csak Emma, de Garrett első gyermeke is. 

A színésznő a terhessége alatt büszkén osztott meg képeket az Instagram oldalán, mi több, a decemberi Cosmopolitan címlapján is ő köszönt vissza ránk a kerekedő pocakjával. 

A magazinnak elmonda: mióta csak az eszét tudja nagyon várta, hogy anya lehessen, és hatalmas boldogsággal töltötte el gyerekként, mikor megszületett a húga. És hogy hogyan viselte a terhességet?

Végre saját magam miatt csináltam valamit, és nem egy film, egy műsor vagy egy gála miatt. Őszintén, nagyjából 12 éves korom óta nem volt ennyi szabadidőm. Vannak nehéz napjaim, de teljesen megváltoztatta az életemet az, hogy kicsit befelé fordulhattam és magamra fókuszálhattam

– nyilatkozta. 
Gratulálunk az újdonsült szülőknek, és sok boldogságot kívánunk nekik!