Tudtad, hogy Louis Tomlinson…

Boldog születésnapot a One Direction oszlopos tagjának.

A One Direction rajongóknak december 24-e nem csak a karácsony miatt különleges, hanem mert egyik nagy kedvencük, Louis Tomlinson is ezen a napon látta meg a napvilágot, csak 1991-ben.

Valószínűleg nehéz dolguk lesz abban, hogy olyan érdekességeket szedjünk össze az énekesről, melyet nem sokan tudtok, vagy igazi érdekességnek számít, de azért a karácsonyi hangulat mellett bepróbálkozunk.

… nem édesapja után lett Tomlinson

Amikor vérszerinti szüleinek útjai különváltak, még amikor fiat volt, Louis mostohaapjának, Mark Tomlinsonnak a nevét vette fel – így lett Louis Tomlinson. Édesapját nem igen ismeri, ő amúgy Troy Austin volt.

… nem Oasis-t választott az X-Faktor táborban

Hanem, Adele feldolgozását Bob Dylan „Make You Feel My Love” c. dalából, rajta kívül az összes One Direction tag egy Oasis dalt választott, kivéve Zayn még, aki ugyanazt énekelte, mint Louis. Sajnos adásba csak Liam előadása került, így erről lemaradtunk.

… hazaküldte fizetése egy részét?

A brit X-Faktorban Louis hetente kapott fizetést (ez a szigetországban általános), ami £55 volt akkoriban – ez a mai árfolyamon havi körülbelül 22 ezer forint. Az énekes ebből £25 (10 ezer forint) hazaküldött édesanyjának, hogy legyen biztosan elég pénze eltartani testvéreit.

… egy városban született Yungbluddal?

Meglepő, de Louis és Dom ugyanúgy Doncasterben született és ott is élt egy ideig. Kicsi a világ, nem?

… nem sikerült elsőre az érettségije

Először a Hall Cross High School-ban tanult, majd folytatta tanulmányait Hayfield High School-ban tanult, majd újra a Hall Cross tanulója lett, miután elbukta az érettségijét.

… -nak nagyon büdös a lába

Minek is ellenség, ha az embernek ilyen barátai vannak? Ezt a tényt még a One Direction időkből osztotta meg a nagyközönséggel Niall, miszerint a bandatagok közül az övé a legbüdösebb. A következőt mesélte egy interjú során:

Sosincs rajta zokni, pedig mindig edzőcipőben van… jól beizzad a lába és meg is van a baj. Amikor turnézunk és leveszi a cipőjét, mind öklendezünk

– Niall a The Sun-nak mesélt.

… -t le akarták csukni

Az eset még 2017-ben történt, amikor a Los Angeles-i reptéren rátámadt egy paparazzira, aki nem hagyta békén. 20 ezer dollár ellenében viszont szabadlábra helyezték, melyet természetesen kifizettek – kemény 5 millió forintról beszélünk.

Egy másik interjúban azt is elmondta, hogy nagy félelme és nagyon nem szeretné, ha egy paparazzi lekapná valaha is a férfiasságát.

Szerintem nagyon gáz és gyerekes ilyen képeket csinálni, hogy őszinte legyek.

… rágja a körmét

Szerinte ez a legidegesítőbb és leggusztustalanabb szokása is egyben.

… kapott már agyrázkódást

Pontosabban, amikor 2012 januárjában, mikor a turnébuszukkal ütköztek. Szerencsére senkinek sem lett komolyabb baja, de Louis elég rosszul jött ki a helyzetből.

… szívesen lenne tanár

Elmondása szerint, ha nem egy világhírű énekes és dalszövegíró lenne, biztosan a tanárképzésben venne részt. Azt is bátran kijelenti, hogy drámatanárnak állna, ha úgy adódna. Najó, azért arra az órára bármikor beülnénk szívesen, nem?

Instagram oldalunkon pedig egy kvízzel, illetve egy ez-vagy-az játékkal is várunk Louis-ról!