OMG! Ez Dua Lipa valódi neve

A Wired kérdezte Dua Lipát az internet legégetőbb kérdéseivel vele kapcsolatban. Az énekesnőről számos új dolgot tudhattunk meg, köztük azt is mi az igazi neve.

Az énekesnő sokak számára meglepő választ adott:

Csak egyszerűen Dua Lipa, nincs középső név. Albán eredetű, ez lehet az oka, hogy kicsit furcsának tűnhet mindenkinek

– tette hozzá nevetve az énekesnő.

Ez persze nem az egyetlen dolog, ami kiderült. Elárulta többek között, hogy hatalmas anime rajongó. Kedvence a „Ponyo”, mert nagyon cukinak tartja. Nem játszik gitáron, ugyanakkor iskolás korában csellózott, amit abbahagyott, miután társai gúnyolni kezdték miatta. Ennélfogva nem játszik egyetlen hangszeren sem.

Dua Lipa a szombat esti SNL adásán

A Wired megkérdezte hogyan is fedezték fel őt pontosan. Dua röviden összefoglalva a következőket mondta:

Mindig szerettem énekelni és zenét szerezni, így elkezdtem Youtube-ra feldolgozásokat feltölteni. Portfóliót csináltam belőlük, hogy együtt tudjak dolgozni producerekkel és eljussak egy stúdióba. Rengeteg demót csináltam, majd Google-ön rákerestem menedzserekre.

Mesélte az énekesnő, majd így folytatta:

Ezek után felajánlottak nekem egy szerződést, így találnom kellett egy ügyvédet is. Ő segített nekem eldönteni mely ajánlatokat nem szabad elfogadni és melyeket igen. Többek között ő mutatott be jelenlegi menedzseremnek is, Bennek.

Az énekesnő egyébként a hétvégi Saturday Night Live műsorában vendégeskedett, ahol előadta „Don’t Start Now” című Grammy-re is jelölt szerzeményét, valamint legújabb slágerét, a „Levitating„-et. Ezeket itt nézhetitek meg:

https://www.youtube.com/watch?v=rl7rfTWVubE
https://www.youtube.com/watch?v=oDsyocmK3XI