Miley Cyrus édeshármasozna Shawn Mendes-zel és Camila Cabelloval

Micsoda kijelentés!

Nem teljesen egyértelmű, hogy Miley Cyrus egyik kommentjében mire is gondolt pontosan: talán arra, hogy ágyba bújna Shawn Mendes-zel és Camila Cabello-val, vagy csak szimplán készítene velük egy közös dalt…

Megeshet, hogy a mostanában igen szabadszájú Cyrus egy kicsit átlépte a határokat a sztárpárnál. A kommentet amúgy TikTokon ejtette meg, ahol a szerelmesek elénekelték Miley egyik legnagyobb slágerét, a „The Climb„-ot, természetesen pokolian jól és szinte tökéletesen.

Az énekesnő az elmúlt hetekben igazán sok időt tölt a platformon, így természetesen látta a feldolgozást és ki is fejezte tetszését a következő felkiáltással:

toljunk már egy hármast!

Az szinte biztos, hogy a szexuálisan túlfűtött komment bejárta az internetet, sőt Mendes-hez és Cabello-hoz is eljutott. Rövid időn belül pedig Miley reagált a vádakra, miszerint sértő volt kommentje.

egyértelműen zenei munkára gondoltam… Shawn, te mocskos állat! ?

Amúgy Mendes és Cyrus nem egyszer találkoztak már. Talán a 2019-es Grammy-n az év legnagyobb popkulturális momentumát tolták le közösen, amikor is elénekelték az énekes „In My Blood” c. dalát.

https://www.youtube.com/watch?v=Cx40Aq7ZA6M