Youtuberkedésre adja fejét a népszerű rapper

Iggy Azalea ezzel kedveskedik rajongóinak.

Iggy Azalea elmondása szerint azért fogott bele a YouTube videók gyártásába, hogy egy kicsit közelebb kerüljenek követői hozzá és ez által Ő is hozzájuk.

BoredGRL TV alcímen kezdett bele a kreatív tartalomgyártásba korunk egyik legnépszerűbb női rappere, Iggy Azalea saját, hivatalos csatornáján. A 7,7 millió követővel rendelkező csatornára eddig főként Azalea zenéje került fel, néhány élő fellépés, illetve egy-két kulisszák mögötti videó… most viszont a köztudottan fantáziadús előadó új terepen próbálja ki magát.

Az első videójában candy cane-eket (csíkos, sétapálca alakú kemény cukorka) kóstol, a legőrültebb ízekben. Láthatjuk ahogy nyammog ecetes-uborka ízűn, Oreóson vagy pizzáson is. Amellett, hogy érdekes ízeket ízlel, a videó megformálása is színes: telis tele van mémekkel és vicces bevágásokkal, ami Azalea igazi személyiségét is tükrözi.

Természetesen a zenélést sem adta fel vagy fejezi be: 2021 nyarán érkezik legújabb, harmadik korongja, az „End of an Era„, mely a rapper 20-as éveire fog reflektálni, előre láthatólag 20 dalt fog tartalmazni, 4 kollaborációval.