Újra elhalasztják Harry Styles budapesti koncertjét!

Egyelőre nem tudni az új dátumot.

Harry Styles európai turnéja most újból eltolásra kerül, ezzel egyetemben pedig a budapesti dátum is máskor kerül majd megrendezésre.

A koncert már másodjára lesz áthelyezve, az előző alkalommal ezt 2021. február 22-ére helyezték át. A mostani alkalommal viszont még új dátumot sem kaptunk, mivel ezt még a koncertszervezőkkel sem közölték.

Ezúton értesítjük a közönséget, hogy a 2021. február 22-re, a Budapest Arénába tervezett Harry Styles koncert átütemezésre került. Amint megkapjuk az új dátumot, azonnal értesíteni fogjuk a jegytulajdonosokat. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényeseklesznek az újidőpontra. Köszönjük türelmüket és megértésüket, továbbra is vigyázzanak magukra és családjukra. Ez a koncert el lett halasztva. Annak érdekében, hogy fennmaradjon a Facebook esemény, jelenleg valótlan dátum került beállításra. A új – és egyben – valódi dátumokkal kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.

– írják a közleményben.

A Facebook eseménynél tájékoztatnak majd mindenkit az új dátumról. Az biztos, hogy legkorábban nyáron, vagy ősszel láthatjuk Styles-t hazánkban.