Szívhez szóló felvétellel jelentkezik Kollányi Zsuzsi és Mr Vasovski párosa

Hazánk egyik legkedveltebb énekesnője és a Vasovski Symphonicból már jól ismert DJ/producer ezúttal egy komolyabb hangvételű dallal igyekszik egy kis reménysugarat csempészni ebbe a másképp alakult évbe.

Extra tartalmakért kövess Instagramon! @musicdailyhu

A „Fohász” a 2020-as évre jellemző általános hangulatot, a korlátozásokkal járó mindennapokat, valamint a jövőnkkel kapcsolatos bizakodást és reményt dolgozza fel. Mindannyiunk élete teljesen felfordult idén, mindenki másképp birkózik meg az élet adta nehézségekkel. Szeretnénk, ha ezzel a zenével erőt adhatnánk másoknak ebben az embert próbáló időszakban, és a refrént közösen énekelve, együtt vonzanánk be a pozitív változást a világba!

– mesélte Zsuzsi az újdonságról

A „Fohász”-hoz készült videóban Zsuzsit a karantén rabságában, Mr Vasovskit pedig az elidegenedett városban láthatjuk. A legsötétebb órákban is keresik a fényt, ami átsegíthet mindannyiunkat a nehézségeken. 

Zsuzsi és Mr. Vasovski barátsága a Vasovski Symphonic színpadi produkciónak köszönhető, melyben sokszor rázták már fel a közönséget közösen az elektronikus zenei stílusok és a klasszikus hangzás keresztezésével. Ezt követően, idén nyáron a mutatták be a könnyed hangulatú „Lélegezz”  című első közös szerzeményük.

Megosztás: