Nézd meg Orsoia első live session videóját!

Így hangzik a „Jelszó” akusztikusan!

Orsoiáról már olvashattatok az oldalon egy bemutatkozó interjú keretein belül, mely pont a „Jelszó” című legújabb dala és klipje premierjének apropóján jött létre. Akkor még azt mondta, a jövőben látja egy saját zenekar alapításának a lehetőségét, ami azóta meg is történt, így már velük kiegészülve készítette el első live session videóját, ahol a „Jelszó” akusztikus változatát adták elő.

Maga a dal egyébként az énekesnő második magyar nyelvű szerzeménye, a szöveg középpontjában pedig az elérhetetlenség és a falaink ledöntése áll. Az üzenetéhez a hozzá készült klip is igazodik:

A klipben megjelenik egy kocka, amivel azt szerettük volna szimbolizálni, hogy egyrészt megközelíthető, átléphető, feloldható ez a láthatatlan akadály és néha más segítsége kell, hogy belépjenek az új emberek és lehetőségek az életünkbe. A dalszöveg és a Kriskó Gergő által rendezett klip is inkább a párkapcsolati oldalát fogja meg ennek a kérdésnek, azonban bármi más oka is lehet annak, ha feszülten elzárkózunk a változás elől, így remélem, hogy bárki hallgatja majd a dalt, talál olyan verziót, amivel interpretálni tudja azt a saját életére.

Orsoia munkásságát itt tudod követni: