Dobj el mindent: összeállt Britney és a Backstreet Boys!

Íme a “Matches”!

Újra kiadta Britney Spears 2016-os albumát, a “Glory”-t, és nem is akármilyen új dalokkal, ugyanis az egyik közülük egy Backstreet Boys kollab! A kicsit kevesebb, mint 3 perces “Matches” először a korong bakelit kiadásán volt hallható, ami december 4-én került a boltok polcaira, mától azonban már az összes streaming platformon is elérhető. 

Nagyon izgatott vagyok, hogy halljam, mit gondoltok a közös dalról. Elképesztően csodálatos az a szeretet, amit az album iránt mutattatok, el sem tudom hinni. Remélem, sikerült örömet szereznem vele nektek

– írta az énekesnő a közösségi oldalain. 

Természetesen az ikonikos banda sem hagyta szó nélkül a megjelenést:

Milyen csodálatos nap… 20 éve kérdezgetnek minket erről a kollabról, és most végre itt van!

A “Glory” új verzióján még 5 bónusz dal kapott helyet: az énekesnő 39. születésnapján megjelent “Swimming In The Stars”, az eredetileg a japán deluxe kiadáson helyet kapó “Mood Ring” és annak 3 remixe. Britney még 2016-ban több interjúban is hangsúlyozta, hogy az album különösen közel áll a szívéhez, hiszen az előző kettővel ellentétben teljes kreatív szabadságot kapott rajta, ennek köszönhetően pedig pont olyan lett, amilyenre ő szerette volna. Nem meglepő hát, hogy a fanoknak is rögtön az egyik kedvence lett, így idén év elején, 4 évvel a megjelenés után egy fan projekt keretein belül az USA iTunes első helyére repítették.

Az új deluxe változat egyelőre csak bakeliten és a streaming platformokon elérhető, arról egyelőre nincs hír, hogy CD-n tervezik-e kiadni.