BRÉKING: Véget ér a Barátok Közt

Így igaz, ha a 2020-as év önmagában nem hordozott elég meglepetést, itt van a legújabb. Minden idők egyik legrégebb óta tartó magyar napi szappanoperája, majdnem 23 év után véget ér.

A hírről az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, maga Kolosi Péter nyilatkozott a Sorozatwiki interjújában. Miután a sorozatot megpróbálták megújítani az elmúlt egy évben, sajnos az mégsem hozta azokat a számokat, mint az elmúlt években. Így jutott a csatorna arra a döntésre, hogy a produkció lekerül a képernyőről. A sorozaton generációk nőttek fel, így maguk a szereplők is megdöbbenve fogadták a hírt. Sokan közösségi oldalaikon osztották meg véleményüket a befejezésről, köztük Varga Izabella, a Dr. Balogh Nórát alakító színésznő.

A hír igaz, a történetünk a végéhez közeledik. Meg vagyunk illetődve, de ezt arra fogjuk fordítani, hogy az elkövetkezendő négy hónap feledhetetlen legyen a számotokra

– írta Varga Izabella.

Egy biztos, a sorozat minden magyar ember szívében örökké él majd. Nektek melyik volt a legfelejthetetlenebb pillanat a sorozat történetében?