Megható karácsonyi dallal jelentkezett Szabó Ádám – #Ünnep

A Sztárban Sztár 2020-as évadában a yesyes zenekar frontembere, Szabó Ádám lett az ország legsokoldalúbb előadója. Az énekes még a műsor alatt kiadta zenekarával legújabb dalát Gyengéden címmel. Most pedig az ünnepek közeledtével egy karácsonyi dalt is megosztott rajongóival. Egy igazán megható, üzenettel teli szöveget írt Ádám, amit elmondása szerint hallgatói mellett azoknak szánt, akik már nem lehetnek velünk.
Pár nappal ezelőtt facebook oldalán írt arról, hogy elvesztette szeretett nagymamáját, így még aktuálisabb számára ez a dal.

„Tiszta szívből és hatalmas szeretettel készült ez a dal Nektek és azoknak, akik már csak fentről fogják a kezünket.. Mert fogják és vigyáznak ránk, ezt hinnünk kell együtt.. egymásért.. értük..! Szeretlek Titeket és a családommal köszönünk minden együtt érző üzenetet! A dal most még aktuálisabb lett.. Kitartást mindenkinek, akinek a szerettei már nincsenek köztünk.. Sok erőt ehhez a nehéz évhez is és bízzunk egy jobb folytatásban.. Ha tetszett az #ünnep, akkor kérlek Titeket osszátok meg a dalt remélve azt, hogy sokaknak hitet és békét ad… Köszönöm! ?❤️” – írta Ádám, amikor megjelent az Ünnep című dalhoz készült videoklip.