Az év legvadabb videóját villantotta Miley Cyrus és Dua Lipa!

Íme a “Prisoner”!

Végre megérkezett Miley Cyrus és Dua Lipa közöse, és erre igazán megérte várni! A “Prisoner” című szerzemény könnyedén mondható az év kollabjának, nem csak a dal, de a hozzá készült videó miatt is. A vad kisfilmben, melyet Alana O’Herlihy Miley-val közösen rendezett, a két énekesnő egy buszt vezet, mielőtt megérkeznének egy klubba, ahol közösen adják elő a szerzeményt. Miley arca mindeközben csupa vér, még egy csók is majdnem elcsattan közte és Dua között, a végén pedig lazán beintenek az exeiknek. 

A dal egyébként Miley közelgő, hetedik stúdióalbumán kap helyet, mely november 27-én kerül a boltok polcaira “Plastic Hearts” címmel. Az énekesnő nemrég elárulta, hogy az évek során jó barátok lettek Duával, ezért is annyira különleges számára ez a kollab:

Mivel sok női előadó inspirál, fontos volt számomra, hogy az első közreműködésem egy női előadóval legyen, főleg, hogy Duával nagyon jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk az elmúlt évek során. Ott volt a Glastonbury fellépésemen, én pedig koncerteztem a fesztiválján Koszovóban, szóval valódi barátságot tudtunk kialakítani

– mesélte Miley.

Nem ez az egyetlen közreműködés a lemezen: hetekkel ezelőtt jelent meg a “Midnight Sky” új verziója a legendás Stevie Nicks-szel, ezen kívül pedig Billy Idollal, és Joan Jettel is lesz egy-egy duett a korongon.