© Jack Alexander

Egész nap fekszek és tévézek: Zara Larsson a járványidőszakról

Zara Larsson, ha a koronavírus járvány nem törte volna ketté terveit, már második lemezének, ami „Poster Girl” címre hallgat majd, promótálásának középső szakaszában lenne már.

Most, a kész, de még meg nem jelent lemezről és a karanténról is mesélt az Euphoria magazinnak. Elmondása szerint mindennel készen vannak, a nagy lezárások előtt mindent befejeztek, majd hazautazott Svédországba.

Már egy ideje kész van. A ‘Love Me Land‘ volt az utolsó dal, amit megcsináltunk a korongra, még márciusban az egész karantén előtt Los Angeles-ben. Aztán hazamentem Svédországba és elkezdtük összeraktuk az egészet. Mindennel készen vagyunk már.

Azt is elmondta, hogy nem írt vagy vett fel új anyagot a karantén alatt, sőt nem is befolyásolta a lemezt az egész járványhelyzet.

Igazából nem készítettünk új dalt a karantén alatt. Talán a jövőben lesz pár szomorkásabb, a bezártság által inspirált dalom, de a helyzet miatt inkább azt akartam, hogy szakítsa ki a hallgatókat a mindennapokból.

Feszített tempó és sok tánc: ez fogja jellemezni Zara új anyagát, habár a „Love Me Land” nem ezt a világot támasztja alá. Az biztos, hogy a buli lesz a középpontban.

Nem tudom pontosan mikor térhet vissza minden a régibe, de azt az érzést akartam kelteni a hallgatókban, hogyha meghallják az albumot, csak bulizni akarjanak rá.

Arról is mesélt, hogy mennyire nem csinált semmit. Összerakták a korongot és utána Zara kicsit rápihent a tervezett népszerűsítésre.

Nagyon sok sorozatot nézek. Igazából semmit sem csináltam a karantén alatt, ami jó és rossz is volt egyben. Néha szükség van egy kis kikapcsolódásra, de nekem szükségem van egy rutinra. Ha ez nincs meg, akkor egész nap az ágyban fekszek és még pisilni sincs erőm felkelni. Csak fetrengek és ez teljesen kikészít, majd emiatt szomorú leszek és még nehezebb lesz felkelnem.

Ha a lemezről kérdezték, nem nagyon válaszolt, csak kis morzsákat dobált el. Mesélt azokról is, akiket szívesen hallana vissza valamilyen szinten az új anyagán.

Kehlani! Mindenképp szeretnék vele dolgozni a jövőben, Ő az én #1-om jelenleg. Akár Nicki Minaj, de vele inkább stúdióznék közösen, mintsem csak, hogy remixet készítsen valamelyik dalomból. Na meg Ariana.