© Atlantic Records

Csodás új dallal és videóval jelentkezett Marina!

Íme a “Man’s World”!

Marina legutóbbi két nagylemeze, a “Froot” és a “Love + Fear” között négy év telt el, most azonban szerencsére nem kellett ennyit várnunk az új zenére. A legújabb kislemez a “Man’s World” címet kapta, melyhez egy csodás videó is forgott Alexandra Gavillet rendezésében, a történettel és a kreatív kocepcióval pedig maga az énekesnő rukkolt elő. Mi több, a dal zenei alapjának készítésében is részt vett, melyet Jennifer Decilveo mellett társproducerként jegyez. 

A Vogue-nak adott interjújában Marina elárulta, hogy a dal tavaly augusztusban írta, és a Coachellán lett volna a premier, ha a fesztivál nem marad el.

Az új dalon és a videón kizárólag nőkkel dolgozott, ezt pedig azért tartotta fontosnak, mert szerinte gyakran megkérdőjelezik a nők tehetségét a zeneiparban, és azon kívül is:

Rengeteg módszerrel próbálják megalázni a kisebbségi csoportokat annak érdekében, hogy ne jussanak hatalomhoz. A nőknél ez általában úgy néz ki, hogy megkérdőjelezik a tehetségüket és a munkájukat, vagy épp a megjelenésük, az életstílusuk egy részét csámcsognak. Művészként sokszor látom ezt, és velem is megtörtént már.

Az énekesnő elmondása szerint a “Man’s World” tökéletes példája annak, hangzásvilágilag milyen is lesz az új lemez, arról egyelőre azonban nincs hír, hogy mikorra várható.