SZÜNET: 3 taggal folytatja a Little Mix egy ideig

Az egyik tag egészségügyi nehézségekkel küzd, ezért hozta meg ezt a döntést.

Nem teljes mértékben tisztázott, miért is vonul hosszabb szünetre a Little Mix brit lánybanda egyik tagja, Jesy Nelson, de publicistájuk egy közleményt adott ki a hírrel kapcsolatban.

Talán nem meglepő, hogy három lány, Jade, Perrie és Leigh-Anne viszik tovább a bandát, mivel november 6-án jelent meg legújabb lemezük is, a „Confetti”, így biztosan tömérdek dolguk van még betervezve az évre. Jesy még vidáman kezdett bele a Little Mix: The Search c. tehetségkutatóba, melynek kizárólag az első részében vett részt az élő adásoknak, kihagyta a finálét is, valamint az idei MTV EMA házigazdái is a lányok voltak, ott sem jelent meg az énekesnő, személyes problémákra hivatkozva.

Simon Jones, a lányok PR menedzsere egy közleményt fogalmazott meg:

Jesy huzamosabb ideig szünetet tart a Little Mix-ben való tevékenykedésében, egészségügyi okokra hivatkozva. További közlemények nem várhatóak, az újságírókat és a médiát pedig arra kérjük, hogy tartsák tiszteletben a magánéletét

– írta Twitteren.

Arról, hogy fizikai vagy lelki problémáról beszélünk-e, nincs információ. Jesy tavaly egy dokumentumfilmet is készített Jesy Nelson: Odd One Out címmel, mely saját tapasztalatait mutatja be, többek között a testképzavarral és az online bullyinggal kapcsolatban.

Mielőbbi jobbulást kívánunk Jesy-nek, és várjuk vissza, amint készen áll rá. ❤️