© Since September / Twitter

Since September: ismerd meg Anglia legújabb fiúbandáját!

A srácokat nem más rakta össze, mint a Little Mix!

Jobb lesz, ha már most elkezdünk rajongani a Since Septemberért, mert nagy eséllyel világuralomra törnek a srácok! Na de hogy kik is ők pontosan? A négy srác a Little Mix The Search tehetségkutatóban tűnt fel, a “vocal & instrument band” kategóriában, vagyis mindannyian énekelnek, emellett pedig még hangszereken is játszanak! A Little Mix rakta őket össze, és meg is nyerték a show-t, vagyis ők léphetnek fel a lányok előtt a következő turnéjukon. Nézzük, mit érdemes tudni Anglia legújabb fiúbandájáról!

Kik a tagok?
View this post on Instagram

smile

A post shared by Jacob Fowler (@thejacobfowler) on

View this post on Instagram

golden hour on the number 50

A post shared by paddy (@patrickralphson) on

A banda 4 tagból áll: a 22 éves Harry Holles, a 20 éves Patrick Ralphson és a 21 éves Matthew Nolan énekelnek és gitároznak, míg a 20 éves Jacob Fowler az ének mellett a csapat billentyűse. Harry-nek a műsor előtt két dala jelent meg, Jacobnak 4, Matthew-nak pedig nem kevesebb, 12, sőt, neki volt már egy bandája, a Critical Reaction, akikkel egy EP-t és 3 kislemezt is kiadott. A srácok összes eddigi megjelent dalát meg tudjátok hallgatni ebben a lejátszási listában:

Egyelőre bandaként egy saját daluk sem jelent meg, de akkor…

…mit hallgathatunk tőlük?

Szerencsére a BBC Youtube csatornájára felkerültek a fellépések a Little Mix The Search-ből, ahol többek között Harry Styles Watermelon Sugar, a One Direction Drag Me Down, és Taylor Swift I Knew You Were Trouble dalait adták elő. 

Hogyan reagáltak a győzelemre? 

Mondanunk sem kell, hogy a srácok majd’ kiugrottak a bőrükből, mikor megnyerték a műsort. 

Egy álmunk vált valóra, és bármelyik, tényleg bármelyik banda megnyerhette volna

– mondta Matthew.
Hogyan tovább? 

Mint ahogy már említettük, a banda nyereménye, hogy felléphetnek a Little Mix előtt a következő angliai turnéjukon, mely a tervek szerint jövő április 28-án indul. Elmondásuk szerint már alig várják, hogy elkezdhessenek próbálni rá, de addig is rengeteg meglepetést tartogatnak a tarsolyukban. 

Hogy hívják a fanjaikat? 

Már egy fandom nevet is kitaláltak a srácok: a “September” szót lerövidítve egyszerűen csak “tembers”-nek hívják őket. El is kél már most a név, hiszen jó eséllyel rengeteg rajongóra tesznek szert belátható időn belül, és nagyon sokat fogunk még róluk hallani.