Kiemelt kép: MTV

Itt tudod nézni az MTV EMA-t! (ONLINE IS!)

Ma este tartják a 2020-as MTV EMA díjátadót, ezért most ebben a cikkben összeszedjük, hogy hol, mikor és mit tudtok nézni.

A műsorfolyam alapvetően 3 fő részből áll:

19:00 – Legjobb helyi előadók díjazása

19:00-tól az MTV EMA Facebook-oldalán, kiosztják a legjobb helyi előadóknak járó díjakat. Itt kap majd díjat például a legjobb magyar előadó is. Fontos, hogy ezt kizárólag a Facebook Live-ban tudjátok követni, szóval ha nem szeretnétek lemaradni, akkor kérjetek emlékeztetőt a Facebook-on az élő adásról. Ezt IDE KATTINTVA tehetitek meg.

20:00 – Pre-show

8-tól kezdődik a pre-show, melyen már fellépők is lesznek, többek között a Why Don’t We, Madison Beer és 24kGoldn. Ezen kívül exkluzív interjúkkal is várja a nézőket az MTV.

A pre-showt a TV-ben, az MTV Hungary csatorna közvetíti.

21:00 – Show

9-től pedig jöhet a lényeg: a díjátadó. Érdemes lesz követni, hiszen rengeteg izgalmas fellépés várható, valamint országunk helyszíneit is felfedezhetjük majd, hiszed idén Budapestről és Londonból jelentkezik az EMA!

A fő show követésére 2 lehetőség is van: TV-ben, az MTV Hungary-n, vagy ONLINE az MTV EMA oldalán!

Csatlakozz a kibeszélőnkhöz is!

A Facebook-csoportunk tagjai már megszokhatták, hogy minden nagyobb zenei eseményt kibeszélünk, így ez most sem lesz másképp. A nap folyamán kikerül egy kibeszélő poszt a csoportba, ahová várunk mindenkit szeretettel! A gombra kattintva te is csatlakozhatsz: