GucciFest: Egy filmsorozatban láthatjuk Billie Eilish-t, Harry Styles-t és Florence Welch-t!

A sorozat november 16 és 22 között lesz látható.

Nem semmi kampánnyal készül a Gucci! A divatház legújabb, Ouverture of Something that Never Ended kollekciója ugyanis egy 7 részből álló, azonos című mini-filmsorozat keretein belül premierel, olyan világsztárokkal, mint Harry Styles, Billie Eilish vagy éppen Florence Welch. A rendező Gus Van Sant illetve a tervező Alessandro Michele voltak, és a főszerepben az olasz színésznőt, Silvia Calderonit láthatjuk majd. A jeleneteket Rómában forgatták, az előbb említett 3 énekes mellett pedig Paul B. Preciado, Achille Bonito Oliva, Darius Khonsary, Lu Han, Jeremy O. Harris, Ariana Papademetropoulos, Arlo Parks és Sasha Waltz is feltűnik majd benne.

Az új kollekció bemutatója szokatlan, de vidám módon történik, melynek már nem szab gátat a régimódi szezonalitás. A szabályok és a műfajok összemosásával egy teljesen új platformon, egy teljesen új nyelvezettel meséljük el a történetet

– áll a hivatalos sajtóközleményben. 

A GucciFest keretein belül bemutatásra kerüló sorozat részei november 16 és 22 között több platformon is láthatóak lesznek, így például a Gucci YouTube csatornáján, a Weibon, és a GucciFest.com oldalon is megcsodálhatjuk kedvenc sztárjainkat a divatház új kollekciójában. 

A saját készítésű filmjük mellett 15 feltörekvő tervező munkáit is bemutatják, és különös figyelmet szentelnek a fenntarthatóság fontosságára is.