© Dua Lipa News / Twitter

Franciául is énekel Dua Lipa

Szenzációs újdonsággal jelentkezett Dua Lipa!

Ezúttal a belga szupersztárral, Angéle-lel dolgozott együtt a pop koronázatlan királynője, a végeredmény pedig magáért beszél – megérkezett a „Fever”!

Amikor a pop-szcéna két ekkora hatású előadója áll össze egy kollaborációra, akkor rögtöntudjuk: itt valami nagyon különleges van készülőben. A „Fever” egy forró, érzéki popremek lett, amiben Dua és Angéle karakteres hangszíne zseniálisan egészíti ki egymást.

Dua Lipa idén jelentette meg várva várt nagylemezét „Future Nostalgia” címmel, a korong pedig egyértelműen a 2020-as év legnagyobb dobása lett. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta, hiszen az album olyan remekműveket sorakoztat fel, mint a „Don’t Start Now”, a „Physical” vagy a „Break My Heart”. Augusztus végén pedig „Club Future Nostalgia – The Remix Album” címmel jelent meg a kiadvány fantasztikus újragondolása, amin The Blessed Madonna DJ-producerrel közösen dolgoztak. A korongon pedig olyan ikonikus művészek teszik tiszteletüket rajta, mint Gwen Stefani, Mark Ronson, vagy éppen Madonna és Missy Elliott.

Legutóbb „Levitating” című dalához készült egy DaBaby-vel közös verzió ami egyben a hivatalos single verzió is lett, a rapper extra verzéje pedig egy bomba löketet adott a tracknek. 

Az énekesnő azt is elárulta, hogy legújabb projektje, a “Future Nostalgia: Side B” jövőre érkezik!