© YouTube

Összeköltözött INNA a kollaborátoraival, még ebben a hónapban érkezik az új EP-je!

Dance Queen’s House november 20-án jelenik meg! 

Izgalmas projektbe fogott INNA, ugyanis összeköltözött a kollaborátoraival, hogy új zenén dolgozzanak, a folyamatba pedig véigig betekintést nyerhetünk. Az énekesnő a következő 20 napban 5 zenésztársával él majd egy fedél alatt: a producer páros Marco&Seba (NirvanaRuleta), a Play & Win formáció két korábbi tagja, akikkel karrierje kezdete óta előszeretettel dolgozik, David Ciente, akivel legutóbbi, Yo című albumát készítette, emellett pedig Selena Gomez Rare lemezén is tevékenykedett, Minelli, akivel idén jelent meg Diskoteka című közös dala, és végül, de nem utolsó sorban pedig Alex Cotoi, akivel szintén idén látott napvilágot VKTM című kollabja. 

A végterméket egy EP formájában kapjuk majd meg Dance Queen’s House címmel november 20-án, a kreatív folyamatokat pedig mi is végigkísérhetjük, hiszen INNA minden nap vlogol majd Instagram oldalán illetve Youtube csatornáján a közös munkáról.

Nagy örömmel osztom meg veletek a különleges Dance Queen’s House projektemet. A következő 20 napban össze leszek zárva egy házba 5 zenésztársammal és barátommal, szóval rengeteg új zenére számíthattok, a legjobb dalok pedig november 20-án, egy EP formájában jelennek meg Dance Queen’s House címmel. Ez idő alatt minden nap vlogolok majd Youtube-on és Instagramon, így ti is részesei lehettek a folyamatnak. Remélem, készen álltok a kalandra 

– írta az énekesnő Instagram oldalán.

INNA nemrég tért vissza EDM gyökereihez, és eddig nem kevesebb, mint 8 kislemezt adott ki ebben az évben, köztük a nagy sikernek örvendő Not My Baby-t, a karantén alatt készült Sober-t, a nyárias hangzású Nobody-t, legutóbb pedig karrierje eddigi legpoposabb dalát, a Pretty Thoughts-ot. Emellett nem csak zenéléssel töltötte az elmúlt időszakot, hiszen ő volt az egyik nyomozó az Álarcos énekes román változatában, melyben régi kollaborátora, Alexandra Stan is versenyzett. 

Még év elején a brit énekesnő, Charli XCX fogott neki egy hasonló projektnek, mikor is a karantén közben, mindössze pár hét leforgása alatt rakott össze egy teljes lemezt, a How I’m Feeling Now-t. Kíváncsian várjuk, INNA mivel rukkol elő a következő 20 napban! 

Még május végén készítettünk interjút az énekesnővel, amit ide kattintva tudsz elolvasni.