KÉPEK: a kedvenc Halloween jelmezeink 2020-ban

Nem a hagyományos körülmények között került idén megrendezésre a Halloween a háztartásokban.

Elmaradtak a nagy partik, sehol egy csokit vagy csalunkot szajkózó kisgyerek – ilyen volt a 2020-as Halloween, miközben egy világjárványt próbálunk legyőzni. Természetesen azzal, hogy a folyamatos stresszből és félelemből ki szeretnének lépni az emberek, köztük kedvenceink is, semmi baj sincsen. Többek között Ariana Grande is hangot adott annak, hogy nem kell teljesen elmaradnia az ünnepnek, csak egy kicsit át kell alakítani: ilyen törekvés volt többek közt az, hogy maradj otthon, mutasd meg a jelmezed a közösségi média felületeiden és nézz egy atom horrort. És ez úgy tűnik be is vált. Szemezgessünk a kedvenc jelmezeinkből.

Zayn & Gigi Hadid

Az est nyertese kétség kívül Zayn és Gigi Hadid voltak, akik még újszülött gyermeküket is kamerák elé állították – persze csak saját használatra. Az internetre kipakolt képeken cenzúrázták kislányukat, ezzel a tudatos közösségi média használatot népszerűsítve.

Az est nyertese kétség kívül Zayn és Gigi Hadid voltak, akik még újszülött gyermeküket is kamerák elé állították – persze csak saját használatra. Az internetre kipakolt képeken cenzúrázták kislányukat, ezzel a tudatos közösségi média használatot népszerűsítve.

Persze megnézzük ám külön is Zayn Harry Potter inspirálta jelemezét – legalábbis amit látunk belőle.

Shawn Mendes & Camila Cabello

A sztárpár pár hónapnyi külön töltött idő után most újra egyesült, erről pedig ők is nagyon szívesen beszámolnak közösségi média felületeiken. Szerencsére a Halloween-re hazaért Camila az Egyesült Királyságból, így együtt tudtak ünnepelni. Shawn és párja is visszafogták magukat a jelmez tekintetében.

Little Mix (Jesy & Leigh-Anne)

A lányok nem csak otthonra csípték ki magukat, hanem az október 31-ére eső Little Mix: The Search tehetségkutatójukban is így terveztek zsűrizni, de ez meghiúsult. Ugyanis, a csatorna, melyen fut a műsor a nemzeti sajtótájékoztatót vetítették le élőben, melyben a korlátozásokkal kapcsolatban jelentettek be információt a szigetország vezetői. Szegény lányokat az ág is húzza, hiszen ez már a második elmaradt műsor, az amúgy is pár epizódos élő showkból.

Yungblud

A jövőre a szomszédban mindenképp koncertező YUNGBLUD igazán odatette magát és az Addams Family-ből Wednesday-nek öltözött be.

Ava Max

Az énekesnő haja és egyedi stílusa több embert is megihletett, viszont Ava is megmutatta kreativitását és egy kicsit beöltözött, mégpedig a macskanő-jelmezét kapta magára.

Lana Del Rey

Lana Del Rey új korongját már hónapok óta hallgatnunk kéne, viszont még híreket sem kaptunk nagyon a lemezről, csak a folyamatos tologatásról számolt be. Most életjelent adott magáról, sajátos, visszafogott stílusához híven ünnepelt tegnap.

Joe Jonas

Amikor Joe Jonas tök nyugodtan vasemberként viszi sétálni gyermekét…

Liam Payne

Az énekesnek alkalma is volt kiöltözni, hiszen Halloween estéjén tartotta az egyik online koncertjét – itt nem csak énekelt, de beszélgetett rajongóival, vendégei is voltak, sőt még merch-et is osztogatott. Azért a kontaktlencse elég para, nem?

Lili Reinhart, Madelaine Petsch, Camila Mendes (Riverdale)

A három barát- és kolléganő igazán frappáns outfitet választott magának, ugyanis ők lettek a Pindúr Pandúrok!

Cardi B

The Weeknd
Dua Lipa & Angéle

A piros kabátos Dua, míg Mr. Bean a belga Angéle!

Madison Beer & Halsey

Mabel & Lil Nas X
Sabrina Carpenter & Normani
Saweetie
Christina Aguilera & Beyoncé
Avril Lavigne & Calum Hood (5SOS)