© theversion.co

Megjelent Meghan Trainor karácsonyi albuma

Meghan Trainor, a GRAMMY®-díjas énekesnő / dalszövegíró az Epic Records gondozásában megjelentette első karácsonyi albumát, az “A Very Trainor Christmas“-t.

Az album minden digitális szolgáltatónál, illetve hagyományos formátumban is elérhető, CD és bakelit változatban egyaránt.

Karácsonyi baba vagyok, és régi álmom volt kiadni egy karácsonyi albumot, melynek elkészítésében a családom is részt vesz. Ezek a dalok régi családi emlékeket hoznak vissza, amikor az ünnepek alatt az Earth, Wind & Fire és Seth MacFarlane dalait hallgattuk, így még én is nehezen hiszem el, hogy példaképeim ezen az albumon szerepelnek. A valaha volt legjobb karácsonyi ajándék!

– mondja Meghan.

A korábban megjelent “My Kind of Present”-tel együtt az album összesen hat vadonatúj dalt tartalmaz. A „Holidays” [feat. Earth, Wind & Fire] egy igazi vidám karácsonyi dal, amely hamarosan az ünnepi készülődések elmaradhatatlan slágere lesz. A „Christmas Party” az egész családot összehozza, míg a „Christmas Got Me Blue” táncra perdíti a magányos szíveket is.

Természetesen  barátok és család nélkül nem lennének ünnepek. Seth MacFarlane csatlakozik Meghanhez, hogy együtt adják elő a „White Christmas”-t, míg Meghan unokatestvérei, Jayden, Jenna és Marcus Toney a „Rudolph The Red-Nosed Reindeer” dalában csatlakoznak az énekesnőhöz. Az album legszemélyesebb hangulatú dalában Meghan édesapja, Gary Trainor vendégeskedik.

A Billboard így írt a frissen megjelent lemezről:

Az „A Very Trainor Christmas” egy fiatal énekesnő lemeze, amely egyszerre modern, de mégis a karácsonyi hagyományok szellemében született” míg az Idolator szerint: „az elkövetkező karácsonyok elmaradhatatlan kelléke.